Race Management

 

 

 

 

 

ProjeCare

 

Teambuilding og kundearrangemnter

 

 

Oplevelser – samvær – tættere relationer – naturoplevelser, er bare nogle af argumenterne for, hvorfor et virksomhedsarrange-ment står tilbage som en super god oplevelse for alle deltagere, når det er foregået med sejlsport som centrum.

 

Teambuilding
Gruppedynamik, teamwork, konkurrence, kommunikation, sam-arbejde og mange andre ting er helt centrale dele i et sejlsports-arrangement, hvor vi lægger vægt på konkurrencedelen. Derfor er sejlsport, som rammen om teambuilding aktiviteter, så velegnede.

 

En god dag med kunderne.
Tid til at sludre, spektakulære omgivelser, god forplejning, professionelt miljø og noget ud over det sædvanlige er muligt, hvis man sammensætter et arrangement, hvor der bliver lagt vægt på disse ting. Derfor er sejlsport, som rammen om kundearrange-menter, så velegnet

 

Lad Projecare arrangerer jeres dag
Hvis medarbejderne eller kunderne skal have en oplevelse ud over det sædvanlige, er jeres virksomhedsarrangement i gode hænder hos Projecare. Jan Schlüter, der driver Projecare, har mere end 6 års erfaring i at arrangerer sejlsport for virksomhedskunder.

 

Vi har kontakt til sejlsportscentre i hele landet og kan tilbyde at skrue pakken sammen, fuldstændig som I ønsker, hvad enten det er for 10 eller 150 personer og hvad enten I ønsker at lave et enkelt arrangement eller en serie af sejladser rundt om i landet.

 

Er der brug for et samlet arrangement med telte, skonnerter, forplejning, andre oplevelser, dans og musik står vi også gerne for planlægningen af dette. Vi har kontakt til leverandører, der alle lever op til vores standarder om god kvalitet, og vi har den fornødne ekspertise i projektledelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sejlads på Farr 40